21 έως 22.05.2022 Εκπαίδευση & βελτίωση οδικής ασφάλειας: ADVICE IN ADVANCE RIDING (A.A.R.) - Level A

Εκπαίδευση & βελτίωση οδικής ασφάλειας: ADVICE IN ADVANCE RIDING (A.A.R.) - Level A

Η Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου CMRC σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ της ΜΟΤ.Ο.Ε. παρουσιάζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προηγμένης οδήγησης μοτοσικλέτας στην Κύπρο.

Η Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου (CMRC) και οι 4 βοηθοί εκπαιδευτές ασφαλούς οδήγησης, ολοκλήρωσαν με επιτυχία στις 21 με 22.05.2022 το Σεμινάριο Advice in Advanced Riding (Επίπεδο Α). Το Ινστιτούτο Μοτόθεσις από την Ελλάδα συμμετείχε με επικεφαλής εκπαιδευτή τον κ. Βαγγέλη Λεμονίδη.

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου περιλάμβανε ένα ολοήμερο θεωρητικό μάθημα που είχε στόχο την ενίσχυση γενικών γνώσεων.
Η δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου περιλάμβανε πρακτική μάθηση και αυτή ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα, δεδομένου ότι ήταν ένας πρακτικός τρόπος υλοποίησης όλων των συμβουλών που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του θεωρητικού μαθήματος την προηγούμενη ημέρα. Επιπλέον, κατά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχοντας έλαβε πολύτιμες και ατομικά στοχευμένες εισηγήσεις για την γενική βελτίωση των ικανοτήτων του.

Συνολικά, το σεμινάριο Advice in Advanced Riding (Επίπεδο Α) ήταν μεγάλη επιτυχία και αισθανόμαστε περήφανοι για τη συνεχιζόμενη δουλειά μας στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση όχι μόνο στην κοινότητα μοτοσικλετιστών της Κύπρου αλλά και στο ευρύ κοινό.

Τόσο η Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου CMRC, όσο και η ΜΟΤΟΕ θεωρούν ότι η ουσιαστική απάντηση στα θέματα οδικής ασφάλειας των μοτοσικλετιστών είναι η βελτίωση της εκπαίδευσης.

Images

Country