Global Traffic Support - Practical Accident Prevention

Organisation details

0
Hungary
Cserénfa / Somogy megye

Contact name

Varga András

Telephone number

+36706229933

Project activities

If you work together with external partners, list the most important partners and briefly describe their role.

Precognox Kft a mesterséges intelligencia programozása, algoritmusok kidolgozása, Qualysoft Zrt. és a Microsoft a felhőszolgáltatások és erőforrások biztosítása, ORFK és a Balesetmegelőzési Bizottság közlekedési ismeretanyagai, Közlekedéstudományi Egyesületen belül személyek, a Budapesti Műszaki egyetem egyes személyei, Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság által biztosított általános információs anyagok, vezetéstechnikai szakemberek, Kapos Holding Zrt. tagvállalatai, mint mért pontok, Vodafone, Teltonika, Movon.

Evaluation

Please briefly explain why your initiative is a good example of improving road safety.

Mindenekelőtt lehetőséget ad arra, hogy egy olyan megoldást adjunk az embereknek, amely kifejezetten képes a személyes és egyéni képességek támogatására, azonban ezt mégis a globális közlekedési rendszer ismeretében teszi.
A fejlesztés ember és technológia központú egyben és nem tartalmazza a "kisebbik rossz" választásának lehetőségét, csak és kizárólag a teljes megoldást, az emberi élet megmentését, a totális megelőzést tartja fontosnak.

Megtalálható vele azoknak a veszélyeknek a sokasága, amelyek jelen vannak az utakon.

Elérhetjük, hogy a közlekedők fordítsanak időt és energiát a saját képzésükre minden előírás vagy kötelezettség nélkül.
Gyakorlatban válik megakadályozhatóvá minden baleseti esemény, ennek a módszernek a részletes kidolgozásával és közlekedési szakemberekkel folytatott kivitelezésével.

Információt adhat a járműfejlesztések valódi szokásokhoz és az igényekhez történő igazítására.
Hatékonyabb és jobb közlekedési eszközök, forgalmi rendszerek építhetők.
Mélyelemzésekre ad lehetőséget, amely megváltoztathatja a szabályok megalkotását, az igazságügyi tevékenységet, közlekedés fejlesztési módszereket. Alapot képez a fenntartható közlekedés megvalósítására, hiszen a jelenlegi autonóm technikáknak az egyéni szokások ismerete nem áll rendelkezésére, illetve nem tervezhető az emberi reakció a forgalomban.
Összességében megváltoztatja a közlekedési biztonságot és a közlekedési kultúrát.