MOBILITY AND TRANSPORT
European Road Safety Charter
Road Safety in Action

Orodje za samoocenjevanje

Namen tega orodja za samoocenjevanje zagotovo ni uvrščanje članov ERSChater; zasnovano je bilo, da bi članom pomagalo pri izboljšanju svoje zavezanosti in ukrepov za varnejše ceste. Zaradi tega rezultati vašega ocenjevanja ne bodo objavljeni na spletu, temveč služijo le za vaše potrebe.

Kako uporabljati orodje za samoocenjevanje?

  1. Prenesite in odprite datoteko excel.
  2. Na prvem listu vnesite vaše kontaktne podatke
  3. Drugi list ocenjuje vaša prizadevanja za cestno varnost na podlagi različnih vprašanj. V vsakem koraku označite vašo stopnjo realizacije tako, da izberete ustrezno polje. Pred nadaljevanjem se prepričajte, da ste v vsakem koraku izbrali “doseženo stopnjo”. V vsakem koraku lahko izberete le eno polje. Če se nekatera polja obarvajo rdeče, prosimo, odkljukajte neustrezno polje. V vsakem koraku lahko v polje za “komentar” vpišete dodatne informacije ali komentarje.
  4. Tretji list se nanaša na “sumativno ocenjevanje” oz. pomembnost vaših prizadevanj za cestno varnost. Za vsako izjavo označite vašo “raven soglasja” tako, da izberete ustrezno polje. Za vsako izjavo lahko izberete le eno polje. Če se nekatera polja obarvajo rdeče, prosimo, odkljukajte neustrezno polje. Pri vsaki izjavi lahko v polje za “komentar” vpišete dodatne informacije ali komentarje.
  5. Po zaključku izpolnjevanje obeh ocenjevalnih listov, lahko vaše rezultate vidite na strani “rezultati”.
  6. Shranite datoteko excel in jo pošljite na charter@vias.be.