MOBILITY AND TRANSPORT
European Road Safety Charter
Road Safety in Action

Itsearviointityökalu

Itsearviointityökalun tavoitteena ei ole tuottaa sijoittautumista ERCharter-jäsenten joukossa; se on luotu, jotta voidaan auttaa jäseniä parantamaan sitoutumistaan ja toimenpiteitään turvallisempia teitä varten. Tästä johtuen, arviointisi tulokset eivät tule julkaistuiksi verkossa, ne tuottavat ohjeita vain sinulle.

Miten itsearviointityökalua käytetään?

  1. Etsi ja avaa excel-tiedosto.
  2. Täydennä yhteystietosi ensimmäiseen taulukkoon
  3. Seuraava taulukko arvioi tieturvallisuutesi sitoutumisen toimenpidemenetelmään sitoutumista kysymysten sarjojen avulla. Jokaista askelta varten, sinun tulee merkitä ymmärryksesi taso valitsemalla vastaava merkintäruutu. Varmista, että olet valinnut ‘täydennetty taso’ kutakin askelta varten, ennen kuin siirryt seuraavaan taulukkoon. Vain yksi merkintäruutu voidaan valita kullakin askeleella. Jos jotkin merkintäruudut muuttuvat punaisiksi, poista sopimattoman valintaruudun merkintä. Kutakin askelta varten, kirjoita vapaasti tietoja tai kommentteja ‘kommentti’ -kenttään.
  4. Kolmas taulukko käsittää ‘summatiivisen arvioinnin’ tai tieturvallisuuteen sitoutumisesi oleellisuuden. Jokaista lausuntoa varten, sinun tulee merkitä hyväksyntäsi taso valitsemalla vastaava merkintäruutu. Vain yksi merkintäruutu voidaan valita kutakin lausuntoa varten. Jos jotkin merkintäruudut muuttuvat punaisiksi, poista sopimattoman valintaruudun merkintä. Kutakin lausuntoa varten, kirjoita vapaasti tietoja tai kommentteja ‘kommentti’ -kenttään.
  5. Vietyäsi kaksi arviointitaulukkoa päätökseen, voit nähdä tulokset ‘tulokset’ -taulukossa.
  6. Tallenna excel-tiedosto ja lähetä se osoitteeseen charter@vias.be.