MOBILITY AND TRANSPORT
European Road Safety Charter
Road Safety in Action

Værktøj til selvevaluering

Målet med værktøjet til selvevaluering er helt sikkert ikke at lave en rangliste over ERSCharters medlemmer; det er blevet lavet med det formål at hjælpe medlemmer med at forbedre deres engagement og indsats for sikre veje. Derfor vil resultaterne af din evaluering ikke blive offentliggjort på nettet, de vil blot rådgive dig.

Hvordan bruges værktøjet til selvevaluering?

  1. Download og åben Excel-filen
  2. Udfyld dine kontaktoplysninger på den første side
  3. Den anden side evaluerer processen af dit engagement for vejsikkerhed med en række spørgsmål. For hvert skridt bør du markere dit kendskab ved at vælge den tilsvarende boks. Sørg for at vælge et ”kompetent niveau” for hvert skridt, inden du fortsætter til næste side. Der kan kun vælges en boks per skridt. Hvis nogle bokse bliver røde, så fjern venligst markeringen af den uegnede boks. Du er velkommen til at skrive yderligere information eller kommentarer i ”kommentarfeltet” under hvert skridt.
  4. Den tredje side omhandler ”opsummerende evaluering” eller relevansen af dit engagement for vejsikkerhed. For hver ytring skal du markere dit ”niveau af enighed” ved at vælge den tilsvarende boks. Der kan kun vælges en boks per angivelse. Hvis nogle bokse bliver røde, så fjern venligst markeringen af den uegnede boks. Du er velkommen til at skrive yderligere information eller kommentarer i ”kommentarfeltet” til hver ytring.
  5. Når du har udfyldt de to evalueringssider, kan du se dine resultater på ”resultatsiden”.
  6. Gem Excel-filen og send den til charter@vias.be.