MOBILITY AND TRANSPORT
European Road Safety Charter
content

Revesz România

  1. Malti
  2. Română
What are you doing/aiming to do for road safety? 

În următorii trei ani vom reduce cu 50% numărul accidentelor rutiere din trafic şi intenţionăm să deţinem cea mai sigură flotă din acest domeniu de activitate prin luarea următoarelor măsuri:
 
1.       Vom recompensa şoferii pentru evitarea accidentelor (toleranţă zero) şi pentru prudenţa la volan oferindu-le un bonus anual acelora care respectă acest obiectiv.
 
2.       Vom constitui echipe de câte doi şoferi pentru reducerea oboselii în timpul programului de lucru.
 
3.       Vom înlocui aerul din pneuri cu nitrogen, ceea ce va îmbunătăţi siguranţa transportului prin reducerea riscului de producere a exploziilor.
 
4.       Vom solicita unui centru medical să efectueze o dată pe an examinări suplimentare legate de abilităţile de conducere a unui vehicul pentru toţi angajaţii, pe lângă examinarea medicală impusă de lege. Acest lucru va înlătura orice îndoială privind starea de sănătate a şoferilor noştri şi va garanta un mediu de lucru mai sigur.
 
5.       De două ori pe an, toţi şoferii noştri vor participa la un program de formare care abordează teme speciale precum comportamentul rutier prudent, analiza motivelor care generează sau duc la accidente, programul de lucru şi interacţiunea cu restul echipei.