MOBILITY AND TRANSPORT
European Road Safety Charter
testimonials

Bajram MUÇA

  1. Dansk
  2. English
Club Correspondant

ACA (Automobile Club Albania) është anëtare e European Road Safety Charter që nga muaji mars i këtij viti. Ne patëm rastin e lumtur të merrnim pjesë në Excellence in Road Safety Awards Ceremony, që u zhvillua më 20 maj 2016 në Bruksel. Në të vërtetë, unë nuk dija gjë më parë mbi ekzistencën e Charter-it. Ky okazion më krijoi mundësinë që ta njoh këtë platformë të madhe të sigurisë në rrugë dhe kuptova se nuk kisha ditur diçka të rëndësishme. Charter është një platformë shumë e vlefshme, e përgatitur me kujdes nga profesionistë të nivelit më të lartë. Urime dhe ju faleminderit.